注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

即使周遭非乐园 你我也要够健全 好的心地不要受损

 
 
 

日志

 
 

AABBAABBAABBAABB!!  

2008-11-16 23:05:51|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

今日!!无错係今日..係值得期待嘅今日.

为咗今日我兴奋好耐..(兴奋到功课都无心机做- -..家下仲有n多阿天阿..)

无错我地2班嘅人终于又可以聚埋一齐唱k啦..哈哈哈哈哈哈哈哈..

 

虽然搞到最尾都係得10个人左右..有d人要翻学..有d人有事咁.

(肥seo啊何细啊大虫啊XO啊..四条友都无到..你班人仲话兄弟添..真係..

 不过算啦..相信你地真係有事啦..)

(仲有lili啊..要翻学太可惜啦..我好挂住你嘎..!)

但係可以见到你地..就算只係一个人..真係已经好开心..

 

无错我地毕业半个学期啦..无见你地半个学期啦..大家都好似有变..又好似无变..

 

变咗啦.

死小夫变高咗啦..高过我啦..串啦老seo啦..(我下次肯定高翻过你,你睇住嚟!)

黄瓜定性咗d啦..

晖爷..e..好啦其实好似无乜点变..可能又聪明咗挂..

monkey..无错又生性咗啦..好好好十分好..

Ghoul..无以前咁夸张啦..加油加油继续靠拢.

张b..哇哇哇..一出现真係吓亲我..个头jiao到型到阿..即刻变成型b..想沟邊个阿?哈哈!

老炜..靓女咗啦..摆脱咗副眼镜换来了"发毛的眼睛".哈哈..

婷..lover都係靓咗啦..大个咗啦..

amy..又係靓女咗..唉..大家都变到好识打扮自己阿..仲着到"1942上海amy"咁..劲啦..

 

无变啊!!

都仲係会有人自动自觉咁去点范范d歌啦. "最初的梦想"仍然係必唱曲目.

小夫黄瓜晖爷佢地仲係会好似以前咁疯疯癫癫..轮奸我?真係邊个轮邊个都未知啦..

反而张b收敛唔少..人变型咗要顾及形象?

老炜俾人激到兴果时仲係会企起身大声嗌"叼你老母啊"..然后飞嘢..

amy都係习惯"gagaga"咁大笑..

 

唉.就算新同学係点咁点咁好..同同你地一齐嘅感觉始终係唔一样的!!

虽然唱到失晒声..不过无所谓啦..开心就得啦..

 

我中意..中意大家一齐唱"最初的梦想..紧握在手上.."

中意靠住你地然后唱"如果不是你我不会相信.朋友比情人更死心塌地."

仲有乜嘢歌大家都嗌得好大声话?唔记得了.太多了.

我中意我地的大合唱..走音又好走拍又好..毫不重要..

 

仲有最后果首"难以取替".

 

若舊有記憶不可以用慢鏡拍低 
隨時代變遷快樂流逝 
並沒有什麼好比友情難以取替 
從無懼歲月每分鐘的洗禮

 

果个瞬间..我想喊了..

係极度高兴嘅喊.极度兴奋嘅喊.极度感动嘅喊.

我嘅人生中遇过你地呢班人..係几咁值得庆幸嘅一件事啊!!!

 

然后大家又喺m记坐咗好耐.倾偈啦发癫啦..睇住你地几个影相古灵精怪个样..真係好开心好开心..

我几想仲係好似以前咁..日日都见到你地..

 

 

搭车果时..路过32..

终于亲眼见到个"广州市第四中学"个牌.

以前会对个改名好深深不忿..

但係今日忽然明白..无论个名改成点都好..32中就係32中..佢所包含我地嘅一切..永远都唔会变..

 

 

下次..到倒数再见啦..!

大家,要加油啊!!..

 

  评论这张
 
阅读(49)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017